O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ησυχία μην ξυπνήσουν οι "τοπικοί άρχοντες"....


Η νέα απόφαση για το αγκυροβόλιο στην Πάχη αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με νέα στίγματα που λίγο θέλουν και θα προσαράξουν τα δεξαμενόπλοια στα αβαθή.... Ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα επισυνάπτεται.
Δεν ενημερώθηκε κανένας από τους ενδιαφερόμενους φορείς πολιτών και κατοίκων για εκφράσουν την γνώμη τους όπως είχε υποχρέωση να κάνει το Λιμεναρχείο Ελευσίνας και να ενημερωθούν όσοι υποτίθεται ότι παρακολουθούν την υπόθεση με ειδικευμένους συμβούλους.... για να παρέμβουν....
Ησυχία για να μην ξυπνήσει ο Δήμαρχος και η Δημοτικοί "άρχοντες" και τους κατατροπώσουν.... Ή μήπως δεν κοιμούνται και γνωρίζουν; Σε κάθε περίπτωση δεν προστατεύουν τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών που τους εξέλεξαν.
Η διαπλοκή είναι εδώ ενωμένη και δυνατή με νέα στίγματα εξίσου προκλητικά με τα προηγούμενα, απλά είναι από την άλλη πλευρά του κόλπου 800 μέτρα από την ακτή και 50 μέτρα από το νησί της Πάχης!!!
Η μόνη που ενδιαφέρεται και το παλεύει είναι η Αντιπεριφερειάρχης κα Δήμου! Μόνο ένας άνθρωπος έχει μείνει όρθιος τελικά στην ευρύτερη περιοχή από πλευράς αιρετής Διοίκησης; Τέτοια φτώχεια περιβαλλοντικής και όχι μόνον συνείδησης έχει απομείνει;
Μην αφήσουμε την χώρα να καταρρεύσει μαζί με τις αξίες της. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕΓΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΧΙΩΤΕΣ, η απάθεια και η ατολμία σκοτώνει τον άνθρωπο.
Το αγκυροβόλιο αποτελεί το δικό μας περιβαλλοντικό μνημόνιο.


Nisea Natura








Η Nisea Natura θα δώσει την μάχη του περιβάλλοντος έστω και μόνη της με προσφυγή στην δικαιοσύνη εναντίον κάθε υπευθύνου. Αυτό αποτελεί δέσμευσή μας εφόσον οι υπεύθυνοι και κατά νόμον αρμόδιοι δεν αντιδρούν....
Καλούμε όλους τους πολίτες που έχουν τις ίδιες απόψεις και ευαισθησίες για το περιβάλλον και τη νομιμότητα να συνταχθούν στον αγώνα μας για να διασώσουμε ότι έχει απομείνει από την ποιότητα ζωής μας.
Αντισταθείτε στην "πτώχευση" και το "ξεπούλημα¨" των αξιών, του περιβάλλοντος, της ποιότητας ζωής και της νομιμότητας.

Nisea Natura