O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωτοβουλία Πολιτών ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ



Τρίτη 20/9/2011, 7:00 μ.μ. - Παρέμβαση στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος - Διεκδικούμε να λειτουργήσουν οι έτοιμοι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι - Περιστέρι

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου και η Πρωτοβουλία πολιτών "Διεκδικούμε το ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ" διοργανώνουν συγκέντρωση - εκδήλωση "στην καρδιά του τέρατος", στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος με αίτημα να λειτουργήσουν οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ.

Ο σταθμός του Χαϊδαρίου/Αγία Μαρίνα ήταν να παραδοθεί το 2008. Έχουν περάσει τρία χρόνια και κανείς δεν μπορεί να δεσμευτεί για το... πότε πρόκειται να λειτουργήσει. Η απάντηση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και της νεοσύστασης ΣΤΑΣΥ είναι ότι "υπάρχει πολιτική εμπλοκή με τη SIEMENS".
Η δική μας απάντηση είναι ότι "Η εξουσία έχει εμπλακεί με τη SIEMENS", "εμείς δεν τα φάγαμε μαζί" "απαιτούμε να λειτουργήσουν οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι/Αγία Μαρίνα και στο Περιστέρι, Ανθούπολη.