O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

...για τα εγκαίνια του κολυμβητηρίου στο ΚΕΕΔ!

"Τα δύο τελευταία κυρίως χρόνια που η βαθιά κρίση, στην οποία από πολύ καιρό έχει μπει η χώρα μας, βγήκε στην επιφάνεια με όλες τις επώδυνες συνέπειες λίγα είναι εκείνα τα σημεία αναφοράς στα οποία εναποθέτουμε τις ελπίδες μας και παίρνουμε κουράγιο, έστω και σε ηθικό -αν θέλετε- επίπεδο. Παρά τις περιορισμένες αρμοδιότητές του, τουλάχιστον για μένα προσωπικά, αυτός που έχει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό μου είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόσο ως πρόσωπο, όσο και ως θεσμός.
Πιστεύω στους θεσμούς, όλης της ιεραρχίας της πολιτικής ζωής και ειλικρινά θα ήθελα να προστατεύονται αποτελώντας τις νησίδες ασφαλείας μας. Θα ήθελα τα γραφεία και οι σύμβουλοί τους να δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις εκείνες που θα έδιναν σε όλους εμάς την ευκαιρία να τους αφήνουμε στο απυρόβλητο. Δυστυχώς όμως καθόλου δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και γι' αυτό βρίσκονται εκτεθειμένοι στην κριτική μας..."

Μερόπη Δόλλα

...η συνέχεια στο παρακάτω άρθρο:


"Άποψη" 15/9/11, σελ.8