O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"...ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!"

"...Είναι ζήτημα χρόνου. Κανένας δεν ξέφυγε. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το πλαστό, το ψεύτικο, το μέτριο, αποκαλύπτεται αφήνοντας γυμνό, έκθετο στα μάτια της κοινής γνώμης, όποιον το έπραξε. Ο κόσμος εκδικείται. Ο εξαπατημένος άνθρωπος αργεί, αλλά όταν τελικά αποφασίσει να ρίξει από το βάθρο αυτούς που χρησιμοποιώντας μέσα παραπλανητικά ανέβηκαν, το κάνει και μάλιστα οριστικά. Χωρίς ελαφρυντικά, αφού τα έχει εξαντλήσει στην πορεία, προσπαθώντας να σώσει την εικόνα εκείνων που πίστεψε, που ακολούθησε, που στήριξε, που συνεργάστηκε...
...Κανείς δεν είναι του χεριού κανενός. Οι καιροί είναι επικίνδυνοι. Επιβάλλεται στο τιμόνι να βρίσκονται οι καλύτεροι και όχι οι δήθεν. Αρκετά πληρώσαμε και πληρώνομαι ακόμη, την εμπιστοσύνη και το σεβασμό που δείξαμε σε όλους εκείνους που παρότι δεν είχαν τα προσόντα θεώρησαν ότι μπορούν να μας διοικήσουν, να μας καθοδηγήσουν, να συνπορευτούν, παίρνοντας κάθε φορά και ένα κομμάτι από τη ζωή μας... "

Μερόπη Δόλλα

"Άποψη" 6/10/2011, σελ.2