O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ανακοίνωση της λέσχης φίλων του "Βύζαντα"

H ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ 'ΘΥΡΑ 4', καταδικάζει την σφαγιαστική-ντροπιαστική και μεμένος εναντίον του Βύζα διαιτησία του κ.Γκράνα και των βοηθών του Σαββόγλου και Χατζημωυσιάδη(Συνδέσμου Ξάνθης), στον σημερινό αγώνα με τον Πιερικό.

Τέτοιες διαιτησίες αποδεικνύουν περίτρανα για ποιο λόγο ο φίλαθλος κόσμος έχει αποστραφεί από το ποδόσφαιρο και τα Ελληνικά γήπεδα.

Φαίνεται ότι ο Βύζας που επιστρέφει έπειτα από 28 χρόνια στην Β’εθνική (Football League), μπήκε στο μάτι των γνωστών-άγνωστων της Ελληνικής διαιτησίας που μόνο την αξιοκρατία δεν επιδιώκουν παρά μόνο την ενίσχυση του παρασκήνιου και των εκφραστών αυτού.

Συγκεκριμένα, όπως είδε όλος ο φίλαθλος κόσμος το 1ο γκόλ του Πιερικού στο 29’ ήταν από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ, το πέναλντι που δεν δόθηκε στην ανατροπή του Σανόκο στην μικρή περιοχή ήταν κάτι παραπάνω από καταφανέστατο, και η αποβολή του Μπέριου στο σημείο που ο Βύζας πίεζε ασφυκτικά για την ισοφάριση ήταν πέρα για πέρα άδικη, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ στον Μωυσίδη έξω από την περιοχή του Πιερικού, συνεπώς η φάση της αποβολής θεωρείται ως μη γενόμενη.

Εμείς, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ όλοι την διαιτητική τριάδα του σημερινού αγώνα, ζητώντας την παραπομπή τους στα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ, καθώς και την εξαίρεση τους από όλους τους αγώνες του Βύζαντα εώς το τέλος του πρωταθλήματος. Ηθική μας επιβεβαίωση τα λόγια του παρατηρητή μετά το τέλος του αγώνα στον κόσμο των Μεγάρων:‘’Θα τον παραπέμψω στα αρμόδια όργανα αύριο, αλλοίωσε το αποτέλεσμα’’!

Τέλος, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τους 3.000 οπαδούς του Βύζαντα που έδωσαν βροντερό παρών στο Δημ.Γήπεδο των Μεγάρων και έδειξαν έμπρακτα για ακόμα μία φορά ότι είναι ο 12ος παίχτης της ομάδας μας.

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τους ποδοσφαιριστές του Βύζαντα, για την σημερινή τους εμφάνιση, για εμάς είναι οι ηθικοί νικητές της σημερινής αναμέτρησης. Να ξέρουν πως θα είμαστε στο πλευρό τους, μέχρι το τέλος!

Από τα Μέγαρα, στέλνουμε το εξής μήνυμα εν όψει της συνέχειας:

OI ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΟΣ 'ΘΥΡΑ 4'
06.11.2011