O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ν.Νικόλιζας ...για την αθλιότητα και την ασυδοσία των πολιτικών

"Ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Στην χώρα του ήλιου, του πολιτισμού, της θάλασσας, δηλαδή στο κέντρο του κόσμου. Στην χώρα που οι 300 της Βουλής για 30 και πλέον χρόνια παραμύθιαζαν τον απλό λαό, του πετούσαν ένα ξεροκόμματο και συνέχιζαν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο...
...Μετά την Μεταπολίτευση, οι πολιτικοί μας δημιούργησαν το λεγόμενο 'πολιτικό άσυλο'. Δηλαδή τον 'φράχτη' της ασυδοσίας όπου αυτόν μπορούσαν και μπορούν να τον σπάσουν μόνο οι ίδιοι οι πολιτικοί. Είναι οι ίδιοι που ψηφίζουν τους νόμους για την δική μας εξαθλίωση και τον δικό τους πλουτισμό!
Πόσες δεκάδες εκατομμύρια και δισεκατομμύρια δραχμές καθώς και ευρώ δεν κατασπαταλήθηκαν από δαύτους; Πόσοι πήγαν στα δικαστήρια γι' αυτά; Όλοι βγήκαν λάδι στις ελάχιστες υποθέσεις που παραπέμφθηκαν σε δίκες...
...Πως να μου πάει ξανά το χέρι να ψηφίσω τα ίδια πρόσωπα που επί χρόνια ολόκληρα τρώνε την πίτα που άνηκε στον ελληνικό λαό;..."

Νίκος Νικόλιζας