O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοχρονιά στη Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο!






Εκατοντάδες αλληλέγγυοι έκαναν πρωτοχρονιά με τις οικογένειες των Χαλυβουργών στην Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο. Σε μια πολύ καλά οργανωμένη βραδια, με όλα τα απαραίτητα εδέσματα και άφθονο κρασί και με εκτόξευση βεγγαλικών, μόλις μπήκε ο νέος χρόνος, οι απεργοί για πάνω από 2 μήνες χαλυβουργοί, πήραν και έδωσαν δύναμη από και στους συμπαραστάτες.
Οι συναγωνιστές του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, επέλεξαν να υποδεχτούν τη νέα χρονιά μαζί με τους αγωνιστές της Χαλυβουργίας. Περίπου 15 αυτοκίνητα με δεκάδες συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν και βρέθηκαν στον χώρο της απεργίας και ταυτόχρονα και της μάχης που δίνεται για τα δικαιώματα όλης της εργατικής τάξης.
Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του σωματείου και όλους τους χαλυβουργούς τόσο για την ζεστή πρωτοχρονιάτικη βραδιά που μας χάρισαν, όσο κυρίως για τα μαθήματα ταξικής μαχητικότητας που δίνουν καθημερινά με την ανένδοτη στάση τους.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Πηγή: www.oxidiodia.gr, www.denplironodenplirono.com