O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Παραστάσεις για μικρούς & μεγάλους στο Θέατρο Περιγιαλίου

Εκεί στις ράγες του τραίνου, ανάμεσα στις πικροδάφνες” προβάλλει το “Θέατρο Περιγιαλίου”, ένας ιδιαίτερος χώρος, μια πέτρινη αποθήκη του “Αγροτικού Συνεταιρισμού” Περιγιαλίου, “Η πρόοδος”, που ευγενώς μας προσφέρθηκε εδώ και 15 χρόνια και φιλοξενεί τα θεατρικά μας όνειρα.

Με πολλή προσωπική φροντίδα,την αρωγή και χορηγία της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού αλλά και πολλών φίλων, το μεταμορφώσαμε σε ένα ζεστό θέατρο. Σε αυτό φιλοξενούμε εκδηλώσεις των συλλόγων της περιοχή μας, των σχολείων, αλλά και των διαφόρων θεατρικών σχημάτων από την πατρίδα μας και το εξωτερικό.

Η σημαντική παρουσία μας στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Lugoz της Ρουμανίας από το 2000, σαν τη μοναδική ελληνική συμμετοχή, ήταν ο συνδετικός κρίκος στην αδελφοποίηση του Δήμου Άσσου-Λεχαίου με το Δήμο Lugoz της Ρουμανίας στις 29 Μαΐου 2004. Διπλώματα και μετάλλια στο Θέατρο Περιγιαλίου κοσμούν την επισφράγιση των 10 χρόνων φιλίας με το Πνευματικό Κέντρο της αδελφής πόλης.

Θεωρούμε τους εαυτούς μας ευτυχείς που σε ένα μικρό παραλιακό χωριό της Κορινθίας υπάρχει το “Θέατρο Περιγιαλίου”.