O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ: «Ο Δ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ «ΝΑΙ» ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ»

Ο ιδιοκτήτης του ιχθυοτροφείου στην Κακιά Σκάλα στον Γ. Μαρινάκη: «Πληρώνω για το μισθωτήριο 3.800 ευρώ το χρόνο από το 2008»

Έκθετος δήλωσε ο Δήμαρχος Γ. Μαρινάκης, στον επιχειρηματία που διαχειρίζεται το ιχθυοτροφείο στην Κακιά Σκάλα, ο οποίος δήλωσε σε συνάντηση που είχε στο γραφείο Δημάρχου την Παρασκευή 6 Απριλίου, ότι είχε ενημερώσει τον πρώην Δήμαρχο Δ. Στρατιώτη και δεν είχε εκφράσει αντίθεση προφορικά. Επιπλέον, είχε υπογραφεί μισθωτήριο με την περιφέρεια και ο επιχειρηματίας κατέβαλε το ποσό των 3.800 ευρώ προς τον δήμο για τη λειτουργία του ιχθυοτροφείου.

Ο επιχειρηματίας δήλωσε «Θέλω να συνυπάρξουμε με τον δήμο και την τοπική κοινωνία», κι ακόμη πρότεινε στον Δήμαρχο μια συμβιβαστική λύση για τη λειτουργία μίας έστω μονάδας. Ο Γ. Μαρινάκης εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για τη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας.



Πηγή: www.enimerosi-news.gr