O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Επετειακή εκδήλωση των Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας


Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας συμπληρώνουν την Παρασκευή 1 Ιουνίου ένα χρόνο από την πραγματοποίηση της πρώτης μοτοπορεία τους.

Ένα χρόνο ακομμάτιστου αγώνα, διαρκoύς παρουσίας στο δρόμο, με πάνω από 40 μοτοπορείες διαμαρτυρίας, με συμμετοχές σε πάμπολλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στην πλατεία Συντάγματος, εντός αλλά και εκτός Αττικής.

Κοινωνικής προσφοράς με συλλογή και διανομή ενδυμάτων, φαγητού και ότι άλλου ήταν δυνατόν σε ιδρύματα, συλλόγους αλλά και άστεγες και άπορες οικογένειες και άτομα με την βοήθεια όλων σας.

Ένας χρόνος ύπαρξης μέσα από δυσκολίες, αντίξοες συνθήκες αλλά και καταστάσεις που μας έδεσαν σαν μια μεγάλη παρέα και μας θύμισαν έννοιες όπως η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η επικοινωνία αλλά και η συσπείρωση με ένα κοινό σκοπό και με κοινές αξίες.

Ένας χρόνος με χάρες και λύπες αλλά και εμπειρίες πρωτόγνωρες.

Για να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε αυτή την πορεία του ενός χρόνου θα συγκεντρωθούμε σαν ομάδα στο παρκινγκ του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας στις 18:00 και θα κατευθυνθούμε προς την πλατεία Συντάγματος, όπου και θα πραγματοποιήσουμε μια εκδήλωση.

Μια εκδήλωση στην οποία είναι προσκεκλημένοι όλοι όσοι αγωνιστήκαμε μαζί πλάι πλάι. Όσοι μας συμπαραστάθηκαν αλλά και όλοι όσοι θέλουν να μας ευχηθούν και να γιορτάσουν μαζί μας.

Μια εκδήλωση επίσης κοινωνικής αλληλεγγύης κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συλλογή ρούχων, κλινοσκεπασμάτων, τροφίμων και άλλων αντικειμένων που θα προσφέρει ο κόσμος.

Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και άλλα βασικά αγαθά για τους συνανθρώπους μας που έχουν βρεθεί σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες εξ’αιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.

Μια εκδήλωση ειρηνική σε ένα κλίμα όπως των πρώτων ημερών της πλατείας, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, όταν χαμογελούσες σε έναν άγνωστο χωρίς λόγο και ήσουν χαρούμενος απλώς γιατί ήσουν εκεί θέλοντας κάτι να αλλάξει και όχι μόνος στο σπίτι χωμένος στο καναπέ και την απελπισία και την μιζέρια.

Μια εκδήλωση για να θυμίσουμε σε όλους ότι είμαστε εδώ και πάντα όρθιοι!