O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Δελτίο τύπου Δήμου Μεγαρέων: Πρωτοβουλία του Δημάρχου για μη απομάκρυνση των υπηρεσιών του ΟΑΕΕ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αρ. ΔΤ: 0117 / 12-06-2012


Θέμα: Πρωτοβουλία του Δημάρχου για μη απομάκρυνση των υπηρεσιών του ΟΑΕΕ

Παρέμβαση του Δημάρχου στην επικείμενη απομάκρυνση του παραρτήματος του Ο.Α.Ε.Ε. από τα Μέγαρα

Άλλη μια επιχείρηση υποβάθμισης του Δήμου Μεγαρέων βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό. Αυτή τη φορά τίθεται σοβαρό ζήτημα για την παραμονή του τμήματος του Ο.Α.Ε.Ε. στα Μέγαρα.

Όπως έγινε γνωστό στο Δήμαρχο Μεγαρέων από τον Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΕΠ) και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Άγγελο Μακρυγιάννη, τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΕΠ, κ.κ. Ιερόθεο Χατζή και Βασίλειο Μενιδιάτη, καθώς και από τον ίδιο τον Προϊστάμενο του Τμήματος του Ο.Α.Ε.Ε. Μεγάρων κ. Ι.Ηλιόπουλο κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του Δημάρχου την προηγούμενη Παρασκευή 08/06/2012, η διοίκηση του Οργανισμού επεξεργάζεται πρόταση απομάκρυνσης των υπηρεσιών του από τα Μέγαρα λόγω αδυναμίας ανταπόκρισης στην πληρωμή του ενοικίου.

Η αντίδραση του Δημάρχου ήταν άμεση.

Την Δευτέρα 11/06/2012 απέστειλε επιστολή στη νέα Διοικήτρια του Ο.Α.Ε.Ε. κ. Γεωργία Κωτίδου, με την οποία την καλεί σε άμεση απομάκρυνση από κάθε τέτοια σκέψη, αφού αυτό αποτελεί απαίτηση της τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα, προτείνει στη Διοικήτρια την μετεγκατάσταση του τμήματος σε χώρο τον οποίο θα εξασφαλίσει ο Δήμος, ανακουφίζοντας τον Οργανισμό από την επιβάρυνση του ενοικίου.