O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και η 6η αιμοδοσία του "Κούρου"!

Με μεγάλη προσέλευση (περισσότερα από 50 άτομα), αλλά και ικανοποιητική συγκέντρωση φιαλών αίματος (συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 40 φιάλες!) πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, η 6η εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία του "Κούρου" και τη συνεργασία του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου "Ο Άγιος Σάββας".

Από τις 9.30 το πρωϊ και μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι συμπολίτισσες και συμπολίτες επισκέπτονταν το Κέντρο Υγείας Μεγάρων ανταποκρινόμενοι πλήρως στο κάλεσμα της -καταξιωμένης
πλέον στη συνείδηση όλων μας για την προσφορά της στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο- "Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων - Α.Ο. Κούρος".

Στις εξαιρετικά δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά, τόσο αυτές οι πράξεις αλτρουϊσμού, εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς προς το συνάνθρωπο από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, όσο και γενικότερα οι πολύμορφες δράσεις και το ουσιαστικό έργο των εθελοντών του Κούρου, μας γεμίζουν υπερηφάνεια αλλά και αισιοδοξία πως μπορούμε και πρέπει να διεκδικήσουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι με το παράδειγμά μας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τα παιδιά μας και την πατρίδα μας.
 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ!