O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

’ΚΟΜΕΝΤΙΑ" το Σαββατοκύριακο στο Θέατρο Περιγιαλίου



ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ

Η Κεντρική σκηνή παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Γιώργου Σκούρτη 
‘’ΚΟΜΕΝΤΙΑ’’ 
(πάλη χωρικών και βασιλιά)
Μουσική: Σταύρου Ξαρχάκου
Χορογραφία: Έλενα Μιχαηλίδου
Μουσική-Ενορχήστρωση-Μουσική διδασκαλία: Τάκης Τζεβελέκος
Ενδυματολογία: Πολυξένη Ορκοπούλου- Ελενα Μιχαηλίδη-Αδαμαντία Κουμπάρου
Κατασκευή κοστουμιών: Ελένη Ορκοπούλου
Υπεύθυνος παράστασης: Αλέκος Ξανθάκης
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Σίμραν Πρίτ Σίνγκ-Άντα Παπαχρήστου-Βασιλική Μπερτσιά Ευαγγελία Βλάχου-Χαρά Δελή-Μάκης Λάϊος-Ειρήνη Λάϊου-Πολυξένη Ορκοπούλου-Νατάσσα Γεωργίου-Ρένα Λάϊου-Βενετία Μπαλάφα-Ηλίας Λέκκας-Δημήτρης Αλευράς-Τάκης Τζεβελέκος-Γιώργος Κατσαούνης-Αλέκος Ξανθάκης-Χρήστος Αγγουράκης-Μπάμπης Τσόγκας
Χειρισμός Φώτων: Γιάννης Καντούνης - Χειρισμός Μουσικής:Σούχμαν Πρίτ Σίνγκ
Παράσταση πλαισιωμένη από δεκαοχτώ ηθοποιούς που τραγουδάνε, χορεύουν, παίζουν. Βασιλιάδες, αυλικοί, χορικοί, παίζουν ένα παιγνίδι γεμάτο παγίδες, ίντριγκες. Έξυπνα κόλπα προς αποφυγής των με επίκεντρο τον λαϊκό ήρωα, σύμβολο ανυπακοής, αντίστασης, αφύπνισης και αυταπάρνησης. Και όλα αυτά δοσμένα μέσα από ένα παιχνίδι, όχι και τόσο αθώο μέχρι το τέλος που επέρχεται η αυτοθυσία του ήρωά μας στο δάσος των παλιών νεκρών, που έχει κι αυτό τον δικό του καταλυτικό επίλογο λυτρώνοντας τους ήρωές μας.
Μια παράσταση πλούσια γεμάτη ζωή, κέφι, χιούμορ, ρυθμό που δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν θεατή με τις γρήγορες εναλλαγές της και τις πολλές εκπλήξεις.
Παραστάσεις:      Σάββατο  14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, 8:30 μ.μ.
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 8:00 μ.μ.
Ευχαριστούμε για την παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων του θεατρικού έργου και της μουσικής από τον Γιώργο Σκούρτη και τον Σταύρο Ξαρχάκο,οι οποίοι θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν σε παράστασή μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ 
ΘΕΑΤΡΟ  ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ   27410-86330   88880   87578