O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο "Κούρος" σε αποστολή βοήθειας στην Κεφαλλονιά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποστολή της Ομάδας μας στην Κεφαλλονιά στις 13-3-2104, που σκοπό είχε την παράδοση τροφίμων μακράς διάρκειας και φαρμάκων στους σεισμόπληκτους του νησιού.
Τα είδη πρώτης ανάγκης αυτά, συλλέγησαν από σχολεία της πόλης μας, από φαρμακεία των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και από μέλη μας.  
Τα είδη που συλλέγησαν ήταν κατά σειρά προτεραιότητας από τις λίστες που μας απεστάλησαν από τον Δήμο Κεφαλληνίας και από παιδίατρο του Αργοστολίου και περιλάμβαναν, γάλα, παιδικές κρέμες, παιδικές πάνες, όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, είδη καθαριότητας, πάνες ακράτειας και φάρμακα για παιδιά.
Συλλέγησαν περίπου 800 κιλά ειδών πρώτης ανάγκης και παρεδώθησαν από μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου στον πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Κεφαλληνίας Κο Διονύσιο Κοκκόση, στο Ληξούρι Κεφαλληνίας.
Να ευχαριστήσουμε όσους προσέφεραν από το υστέρημά τους για να πραγματοποιηθεί η αποστολή αυτή και ιδιαιτέρως: 
Το 5ο και 8ο δημοτικό σχολείο Μεγάρων, το 3ο γυμνάσιο Μεγάρων αλλά και τους αντίστοιχους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων αυτών, όπως επίσης και τους κάτωθι φαρμακοποιούς:
Βαρελά Ελένη και Σταμπόλα Ιεροθέο,
Καλοζούμη Μαρία,
Κατρακούλη Μαρία,
Κουρσόπουλο Γεώργιο,
Μήτσο Θεόδωρο,
Παπαθανασίου Ευθυμία,
Προίσκο Ιωάννη,
Χατζηδημητρίου Κων/νο,
Χατζόπουλο Γεώργιο,
Κοροβέση Αδαμαντία.

     για το Δ.Σ.
   Ο  Πρόεδρος       
Δημήτριος  Κατερινίτσας