O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Εργασίες αποκατάστασης της στέγης του Κλ. Γυμναστηρίου "Αλεκ. Σάλτας"

«ΗΡΟΔΩΡΟΣ»
Ν.Π.Δ.Δ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης  της στέγης του Κλ. Γυμναστηρίου "Αλεκ.  Σάλτας" που τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε προβλήματα στεγανότητας καθώς η μόνωση που είχε τοποθετηθεί τα προηγούμενα έτη ήταν κατεστραμμένη και ταυτόχρονα  υπήρχαν διαρροές όμβριων υδάτων στο εσωτερικό του γυμναστηρίου.



Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν αρκετά γρήγορα προκειμένου να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος για τη λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου κατά τη διάρκεια του χειμώνα.


Ταυτόχρονα ολοκληρώνονται και οι επισκευές στην εσωτερική τοιχοποιία με σοβατίσματα και ελαιοχρωματισμούς, ενώ σταδιακά θα αντικατασταθούν οι καμένοι λαμπήρες και θα γίνουν ηλεκτρολογικές επεμβάσεις ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας (αλλαγή του ηλεκτρολογικού πίνακα).


Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων των αγωνιστικών ομάδων έχει προγραμματιστεί ριζική επισκευή και διαγράμμιση του παρκέ του γυμναστηρίου.
Οι παραπάνω εργασίες, θα βελτιώσουν τη γενική εικόνα του Κλειστού γυμναστηρίου, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται με ασφάλεια, για προπονήσεις από τους αθλούμενους, αλλά και για να πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα οι διάφορες αθλητικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα, που λαμβάνουν χώρα καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Συνεχίζουμε να δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα του αθλητισμού και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, είμαστε σε συνεχή αναζήτηση χρηματοδότησης για την γενικότερη βελτίωση και αποκατάσταση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μεγαρέων.