O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

συλλογική εικαστική έκθεση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΘΕΟΓΝΙΣ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 7.30 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια της 1ης ετήσιας Συλλογικής Εικαστικής Εκθεσης στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας του Συλλόγου Ο ΘΕΟΓΝΙΣ στην Κεντρική πλατεία των Μεγάρων.


Συγκεκριμένα 15 Καλλιτέχνες εικαστικοί παρουσιάζουν και προβάλλουν τα έργα τους αποκρυσταλλώνοντας το πολύτιμο και διαστέλλοντας το υποκειμενικό.
Στόχος και σκοπός της Εκθεσης είναι η ανάδειξη των νέων εικαστικών τάσεων και προβληματισμών και η υποστήριξη κάθε νέας μορφής έκφρασης.
Η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται με την προσωπική φροντίδα και επιμέλεια της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ η οποία συνεργάζεται με το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων.
Η ίδια σχετικά με αυτή τη δράση δήλωσε:
«Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει έργα ζωγραφικής αγιογραφίας και εικαστικές δημιουργίες από τα μέλη της “ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ & ΤΕΧΝΗΣ”, που ακολουθούν στη δημιουργία των έργων τους διαφορετικές τεχνικές κι εντάσσονται σε ποικίλλες καλλιτεχνικές φόρμες.
Η ΤΕΧΝΗ είχε ανέκαθεν τη δυνατότητα να δημιουργεί με αφορμή τον κόσμο έναν νέο κόσμο υπερβαίνοντας το προφανές των πραγμάτων και εγώ για το λόγο αυτό ονομάζω τους εικαστικούς μου ΑΙΣΘΗΤΕΣ, με την έννοια ότι ανήκουν σε όλους αυτούς που αναζωογονούν την ΑΙΣΘΗΣΗ, την γέφυρα ανάμεσα στα σπασμένα κομμάτια του ανθρώπου.»
Οι πύλες της έκθεσης θα ανοίξουν την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 και τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου οπότε και θα γίνει η απονομή των ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ στους συμμετέχοντες.
Ωρες λειτουργίας: ΠΕΜΠΤΗ  και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 - 19 Φεβρουαρίου, από 17.30 έως 21.00. ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ, 20 - 21 Φεβρουαρίου 2016, από 10:00 έως 21.00.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

& Δημοσίων Σχέσεων