O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

δελτίο τύπου από τον ΚΟΥΡΟ για την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή του

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΡΩΝ


ΚΟΥΡΟΣ

Δ/ΣΗ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΚΤΕΛ Τ.Κ 19 100
Τηλ. 22960-24444.Φαξ 22960–21120 E-Mail: aokoyros@yahoo.  www.aokoyros.blogspot.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και γεμάτη ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του 2016 του Ομίλου μας, στην αίθουσα Puzzle στην παραλία της Βαρέας.









Τον χαιρετισμό και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος κ. Ρήγας Μελέτιος ενώ αναφορά στις δράσεις του περασμένου έτους αλλά και στους στόχους της νέας χρονιάς έκανε στην κεντρική ομιλία το μέλος του Δ.Σ. κ. Νάστος Παναγιώτης. Στη συνέχεια τιμήθηκαν με έπαινο όσα παιδιά βοήθησαν κατά την περασμένη χρονιά στις δράσεις της Οδικής Ασφάλειας.  Επίσης με τιμητικές πλακέτες τιμήθηκαν και οι εξής:
  1. Η λογίστρια – οικονομολόγος κ. Οικονομοπούλου Άννα για την πολυετή δωρεάν παροχή υπηρεσιών της προς τον όμιλο,
  2. Ο διοικητής του 2ου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού (ΣΥ.Α.Σ.) Συνταγματάρχης κ. Σαμαράς Γεώργιος για τη ξενάγηση στα ελικόπτερα του στρατοπέδου στα πλαίσια του 11ου ποδηλατικού γύρου. Την πλακέτα παρέλαβε αντ’ αυτού ο Λοχαγός ΑΣ Τσαμπαζης Ιωάννης.
  3. Η διευθύντρια εταιρικής ευθύνης των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ.) κ. Σουλάκη Ράνια για την χορήγηση καυσίμων για τις ανάγκες μετακίνησης των οχημάτων δασοπυρόσβεσης του ομίλου. Την πλακέτα παρέλαβε αντ’ αυτής η κ. Δημητροπούλου Γεωργία.
Την ευλογία της βασιλόπιτας έκανε ο Αιδεσιμολογιότατος π. Ιωάννης Κάρκας εκφράζοντας τις ευχές του για μία δημιουργική και γεμάτη προσφορά χρονιά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταμούλης Γρηγόριος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Φωτίου Σταύρος και Πολυχρόνης Ιερόθεος, η περιφερερειακή σύμβουλος κ. Παππά Παναγιώτα, η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Ρήγα Ελένη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δρυμούσης Κων/νος, Φυλακτός Κων/νος, Ζάλης Αθανάσιος Δρένης Αθανάσιος και Βαρελάς Κλεάνθης, η πρόεδρος της κοινότητας Αιαντίου Σαλαμίνας  κ. Παυλίδη Καίτη, ο δημοτικός- σύμβουλος ΑΚΙΚΟΠ δήμου Σαλαμίνας, η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής κ. Στέβη Ειρήνη, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου αστυνομικός διευθυντής κ. Πιπέρης Ευάγγελος και ο υποδιοικητής υπαστυνόμος κ. Γεώργαρης Ανδρέας, ο υποδιοικητής του (ΚΕΕΔ) κέντρου ειδικών δυνάμεων αντισυνταγματάρχης κ. Μοτσιος Βασίλειος, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Αττικής – Ελευσίνας κ. Νιάφας Παναγιώτης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων κ. Πατράκης Δημήτριος και ο υποδιοικητής κ. Καϊάφας Δημήτριος,
Με την παρουσία τους επίσης μας τίμησαν, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) κ. Πασσαλής Ν.  Ο πρόεδρος κ. Χιωτήδης Δ. και μέλη της λέσχης αυτοκινήτου START LIVE, μέλη του Δ.Σ της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Μεγάρων (ΛΕ.Μ.Μ.), και του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων. Και τέλος συνάδελφη μέλη των εθελοντικών ομάδων, (Δ.Α.Κ) Δύναμη Αντιμετώπισης Κρίσεων Σαλαμίνας, (Ε.Δ.Ο.Κ) Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων, Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Μάκρης, Εθελοντικής Ομάδας Ασπρόπυργου (ΘΡΙΑ), εκπρόσωποι πολιτιστικών και εξωραϊστικών συλλόγων, μέλη και πλήθος κόσμου.


Εκ του Δ.Σ.