O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

δελτίο τύπου της 'Υπερκομματικής Κίνησης' για τον απολογισμό του δήμου

Η Ύπερκομματική Κίνηση Πολιτών' σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στον επικείμενο απολογισμό της δημοτικής αρχής. Μεταξύ άλλων αναφέρει:


...Οι ανοικτές επιστολές μας προς τον κ. Δήμαρχο και τη σημερινή Δημοτική Αρχή, καθώς επίσης και οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις μας σπανίως τυγχάνουν απαντήσεων. Εν όψει όμως του Δημόσιου Απολογισμού της 6ης Ιουλίου, και με αφορμή την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού του 2008 από το Δ.Σ. της 22ας Ιουνίου, υπάρχει ανάγκη να εστιάσουμε για μια ακόμη φορά σε κάποια σημεία που οι τοποθετήσεις ή απαντήσεις από την διοίκηση του Δήμου, είναι ανύπαρκτες ή δεν μας καλύπτουν.

Με σχεδόν τρία χρόνια καθυστέρηση ο κ. Δήμαρχος παραδέχθηκε ενώπιον κοινού ότι το σλόγκαν του συνδυασμού του στις εκλογές του 2006 «35 εκατομμύρια ψέματα» ήταν προεκλογική υπερβολή, που λεγόταν γιατί δεν είχε δει ‘εκτελούμενο έργο’. Σήμερα όσα έργα γίνονται στο τόπο μας είναι από τις εξασφαλισμένες επιχορηγήσεις της διοίκησής μας. Είναι ένα πρώτο θετικό βήμα στην αναγνώριση του έργου που ο συνδυασμός μας είχε δρομολογήσει με εξασφαλισμένα κονδύλια. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα το αναγνωρίσει δημόσια λέγοντας «ναι παρέλαβαχρηματοδοτούμενα έργα»...


διαβάστε όλο το δελτίο τύπου στο:

http://docs.google.com/View?id=dfqvj2pk_1995wg265fs