O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

..με ευαισθησία...

απο την: angeliki panagiotopoulou

Η Φιόνα και ο Μπάμπης ο Φλου είναι δύο ημιαίμα σκυλουμπάκια που βρέθηκαν πεταμένα και παραμελημένα στο δρόμο. Φιλοξενούνται προσωρινά στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας. Είναι υγιέστατα, αποπαρασιτωμένα, εμβολιασμένα και έχουν και microchip. Είναι πλέον 6 μηνών και ψάχνουν επειγόντως για σπίτι.

Η Φιόνα έχει πιτμπουλ στο αίμα της, είναι φαγανούτσικη, τρελαίνεται για λιχουδιές και μπορεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει το μπισκότο της

Ο Μπάμπης ο Φλου είναι ημίαιμο λυκοσκυλάκι, πρώτος στις σκανδαλιές και τις ζουζουνιές. Είναι τρομερός λιχούδης και τρελαίνεται για χάδια..

Ψάχνουμε για πραγματικούς φιλόζωους που καταλαβαίνουν την ευθύνη και τις απαιτήσεις του να έχεις ένα σκύλο και είναι σίγουροι ότι πραγματικά θέλουν την Φιόνα ή τον Μπάμπη. Έχουν μάθει ήδη τις βασικές εντολές, λατρεύουν τα χάδια και τα παιχνίδια και τα πάνε πάρα πολύ καλά με τις γάτες και έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να καταλήξουν πεταμένα στον δρόμο. Θα δοθούν στειρωμένα και με χαρτιά υιοθεσίας.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε τηλεφωνήστε μας στο 210 7488566 (μπορείτε να αφήσετε και μήνυμα στον τηλεφωνητή)