O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ο κ.Σταμούλης και ο κ.Βαρελάς μαζί στις δημοτικές εκλογές!



ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκτιμώντας την κατάσταση της τοπικής πολιτικής σκηνής, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, με μια διοίκηση στο Δήμο μας η οποία δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας, οδηγώντας την σε στασιμότητα, μηδενίζοντας δυστυχώς και όποιες προοπτικές υπήρχαν για ανάπτυξη,

αποφασίσαμε

να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμπορευτούμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές, με σκοπό την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων.

Για το λόγο αυτό δημιουργούμε ένα νέο ανεξάρτητο και υπερκομματικό φορέα,ο οποίος θα περιλαμβάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Στην προσπάθεια αυτή προσκαλούνται και όλες οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας να ενωθούν μαζί μας στον αγώνα για να βγάλουμε την πόλη μας από τα αδιέξοδα και να την οδηγήσουμε σε τροχιά ανάπτυξης .

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, θα κληθούν όλοι οι συμπολίτες μας, που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Μεγαρέων, να επιλέξουν ποιος από τους επικεφαλής των δυο συνδυασμών θα ηγηθεί του νέου σχήματος.

Όλοι μαζί ενωμένοι με δύναμη, συνέπεια και αισθητική στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τα Μέγαρα.

Μέγαρα 15 Σεπτεμβρίου 2009

Γιώργος Βαρελάς Γρηγόρης Σταμούλης

Επικεφαλής Επικεφαλής

της Υπερκομματικής Κίνησης Πολιτών της Δυναμικής Πορείας

http://docs.google.com/View?id=dfqvj2pk_256d5vj7rfj