O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ανακοίνωση της Ένωσης Πολιτών


Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Υπάρχει κανείς σήμερα στην πόλη μας, που να αμφιβάλλει, ότι η εγκληματικότητα στα Μέγαρα καλπάζει;

Υπάρχει κανείς, που να μην έχει αγανακτήσει, επειδή οι αρμόδιοι δεν κάνουν αυτά, που πρέπει, για να αποτρέψουν αυτό το μεγάλο κακό, που μας έχει βρει;

Υπάρχει κανείς, που να μην ανησυχεί, όταν καθημερινά διαπιστώνει, ότι ο ίδιος, ο συγγενής του ή ο γείτονάς του, πέφτουν θύματα διάρρηξης, κλοπής, ληστείας ή βιαιοπραγίας; Η απάντηση είναι εύκολη….Υπάρχει!!! Είναι η σημερινή Διοίκηση του Δήμου, που δεν ιδρώνει το αυτί της για τίποτα!

Απομονωμένη στην μικροκομματική αντίληψη για το κουμάντο μιας πόλης και στην αλαζονεία της, συμπεριφέρεται ανεύθυνα προκαλώντας με την στάση της τους δημότες.

Δεν θα έπρεπε ο κος Δήμαρχος ήδη να έχει καλέσει όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και να συνεργαστεί μαζί τους, για το τι πρέπει να γίνει;

Δεν θα έπρεπε ήδη να έχει συναντηθεί με τους βουλευτές της περιφέρειας μας, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, που εκλέγεται μάλιστα και από τα Μέγαρα και να τους θέσει προ των ευθυνών τους;

Δεν θα έπρεπε ήδη να έχει οργανώσει ένα παμμεγαρικό κάλεσμα στους πολίτες, προκειμένου όλοι μαζί να διατρανώσουμε την επιθυμία μας για μια ήσυχη και ασφαλή διαβίωση; Πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές; Κι όμως δεν το κάνει! Η μέθη της «εξουσίας» τον έχει αδρανοποιήσει εντελώς!

Γι’ αυτό και τα ψέματα τελείωσαν…κι έτσι αυτό, που δεν μπορεί, να κάνει ο Δήμαρχος και η σημερινή Διοίκηση του Δήμου, το κάνουμε εμείς, η Ένωση Πολιτών. Ήδη ξεκινήσαμε διάλογο με τους φορείς και έπεται συνέχεια για να βροντοφωνάξουμε «μακριά από μας οι κλοπές, οι διαρρήξεις, οι ληστείες και οι βιαιοπραγίες. Έξω η εγκληματικότητα από τα Μέγαρα!!!».

Κάποιος θα πρέπει επιτέλους, να ενδιαφερθεί γι’ αυτήν την πόλη!!!

Η

Συντονιστική Επιτροπή

Της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ