O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων & Ν.Περάμου


ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ;; - ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ!!

Η κυβέρνηση του μνημονίου που εδώ και ενάμιση χρόνο ακολουθεί πιστά τις επιταγές της ΤΡΟΪΚΑ διαλύοντας τις εργασιακές σχέσεις, ισοπεδώνοντας τους μισθούς και τις συντάξεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μειώνοντας κάτω από το ελάχιστο τις δημόσιες δαπάνες για παιδεία και υγεία, έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε μια άνευ όρων φορολογική αφαίμαξη των εισοδημάτων της κοινωνίας, με πρόσφατη την ανάλγητη απόφαση για το ‘’ειδικό τέλος’’ στα ακίνητα το οποίο θα επιβαρύνει χιλιάδες νοικοκυριά.
Μάλιστα με εκβιαστικό τρόπο η «κυβέρνηση - μαριονέτα των δανειστών» θα επισυνάψει το τελευταίο αυτό ‘’χαράτσι’’ στους λογαριασμούς ρεύματος της ΔΕΗ για να εξασφαλίσει την είσπραξη αυτού, καθώς η μη πληρωμή του θα συνεπάγεται διακοπή της ηλεκτροδότησης!
Μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα μέτρων και φόρων που στόχο έχουν την καταστροφή του κοινωνικού ιστού, η απάντηση του λαού δεν πρέπει να είναι άλλη από το: ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους ανέργους, τους εργαζόμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους νέους, να αντισταθούν στα μέτρα λιτότητας που τους επιβάλλονται από κυβέρνηση και ΤΡΟΪΚΑ διεκδικώντας ένα νέο συνασπισμό εξουσίας για προοδευτική διέξοδο της χώρας από την κρίση.
ΔΕΝ ΠΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ!


Τ.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ