O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

φιλανθρωπικό δεκαπενθήμερο απο τον ΚΟΥΡΟ




ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η εθελοντική ομάδα Μεγάρων Κούρος, διοργανώνει φιλανθρωπικό 15ήμερο από τις 3 έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Οι πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, μπορούν να παραδώσουν τρόφιμα καθώς και είδη ρουχισμού, στα γραφεία του συλλόγου στον Φόρο (αρχή λεωφόρου Αλεποχωρίου, έναντι ΚΤΕΛ).

Αμέσως μετά την περισυλλογή θα πραγματοποιηθεί διανομή από μέλη του συλλόγου, σε άτομα και οικογένειες που διαμένουν στα Μέγαρα και στην Νέα Πέραμο.

Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε αναγκάζει πολλούς συνανθρώπους μας να βιώνουν δύσκολες ημέρες. Κάποιοι που ζουν ανάμεσά μας δεν είναι σε θέση να καλύψουν τα βασικά για την επιβίωση τους αγαθά, είτε γιατί δεν έχουν τους επαρκείς πόρους, είτε γιατί δεν λαμβάνουν βοήθεια από κάπου.

Στις γιορτές που έρχονται, η εθελοντική ομάδα Κούρος θέλει μέσα από αυτή την παραδειγματική φιλανθρωπική δράση να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους και να τους δώσει παράλληλα χαρά, αλλά κυρίως την ελπίδα ότι δεν είναι μόνοι στον κόσμο.


Ώρες παραλαβής τροφίμων και ρούχων: Σάββατα 11:00 – 20:00,

υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας 17:00 – 20:00.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2296024444 & 6949983314



Για το Δ.Σ.


Ο

Πρόεδρος

Κατερινίτσας Δημήτριος