O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

...η εισήγηση εναντίον της ΔΕΣΦΑ στο δημοτικό συμβούλιο Σαλαμίνας

Σήμερα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας και ένα από τα προς συζήτηση θέματα θα είναι και αυτό της καταγγελίας ενάντια στη ΔΕΣΦΑ για την πρόθεση εγκατάστασης τρίτης δεξαμενής στη Ρεβυθούσα (δείτε και την χθεσινή μας ανάρτηση). Η εισηγήτρια για το θέμα της Ρεβυθούσας, δημοτική σύμβουλος Σαλαμίνας, κ.Ρούλα Νάννου, μας ενημερώνει με σχετική επιστολή της:
Αγαπητοί κύριοι, επιτρέψτε μου να συστηθώ. Λέγομαι Ισιδώρα ( Ρούλα) Νάννου και είμαι Δημ. Σύμβουλος Σαλαμίνας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοντά στο Δημότη». Σχετικά με το κείμενο της από 31/1/12 ανάρτησή σας με τίτλο «Η Σαλαμίνα ενάντια στη ΔΕΣΦΑ για την Τρίτη δεξαμενή στη Ρεβυθούσα», θα ήμουν ευτυχής εάν αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο της Σαλαμίνας δικαιώσει τον τίτλο της ανάρτησής σας, υπερψηφίζοντας την εισήγησή μου. Δυστυχώς, η κραυγαλέα αδράνεια που η σημερινή δημοτική μας αρχή επιδεικνύει για όλα τα μείζονα περιβαλλοντικά προβλήματα συμπεριλαμβανομένου και αυτού των υδατοκαλλιεργειών, με λυπεί ιδιαίτερα. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον όλη σας την δραστηριότητα η οποία είναι άκρως ενδιαφέρουσα και σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Εύχομαι για το καλό όλων μας, να πρυτανεύσει η λογική και τα Δημοτικά Συμβούλια των δύο Δήμων να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε με τις αποφάσεις και τις δράσεις των να περισώσουν ό,τι μπορεί ακόμη να περισωθεί.
Επισυνάπτω σε pdf την συντομευμένη εισήγησή μου προς το Δημ. Συμβούλιο για το σχετικό θέμα,

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ρούλα Νάννου

διαβάστε την εισήγηση εδώ