O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κ.Χατζηδημητρίου: "Μην προσκυνάτε τους ντόπιους Πολιτικάντηδες!"

"...Κάθε εβδομάδα στον τοπικό μας τύπο αντικρίζεις 'δελτία τύπου' πρώην υπουργών καθώς και βουλευτών που διαγωνίζονται με ερωτήσεις στη βουλή και με συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις για να μας δείξουν ότι τάχατες ...ενδιαφέρονται για τα προβλήματά μας!
Ψεύτες και Υποκριτές!!! Ποτέ σας δεν ενδιαφερθήκατε για τα τοπικά μας προβλήματα. Για το μόνο που πραγματικά ενδιαφέρεστε είναι να είστε στο προσκήνιο και βουλευτές.
Όταν ο περήφανος μεγαρικός λαός ξεσηκώθηκε και πραγματοποίησε συλλαλητήριο στο Δημαρχείο της πόλης και άλλη μια φορά έκανε κατάληψη του εθνικού δρόμου όταν εναντιώθηκε στο πέρασμα του αγωγού φυσικού αερίου από την πόλη μας, κανείς από εσάς δεν φιλοτιμήθηκε ...έστω για τα μάτια του κόσμου, να παρευρεθεί και να νιώσει τη μυρωδιά και τα δάκρυα που προκάλεσαν τα χημικά που εκσφενδόνισαν εναντίον του. Όμως, όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Ανακοινώσεις, δελτία τύπου, χειραψίες, γελάκια και χαχαχούχα.
Αρκετά πια! Δεν αντέχω άλλο να σας βλέπω κάθε εβδομάδα στις εφημερίδες... και κοντά σε εσάς να βρίσκονται οι βολεμένοι και οι παρατρεχάμενοι της εξουσίας. Οι γνωστοί κομματάνθρωποι και οι αργόσχολοι που κοκορεύονται και προσπαθεί ο καθένας να κερδίσει το προνόμιο να βγει φωτογραφία με το λαθρεπιβάτη της εξουσίας και άμεσα συνεργό στην καταστροφή της χώρας.
Ντροπή! Ακόμα δεν καταλάβατε που καταντήσατε τη χώρα; Το μόνο που πραγματικά σας απασχολεί είναι η ψήφος, η επανεκλογή και το βόλεμα των νάνων που σας συντροφεύουν..."

Κ. Χατζηδημητρίου

"Άποψη" 15/3/12, σελ.11