O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

για την οδική ασφάλεια




Στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για την Οδική Ασφάλεια (NEST), του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» που έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254) την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012, παραβρέθηκε η Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων ΄΄ΚΟΥΡΟΣ΄΄ αλλά και αντιπροσωπεία από το τμήμα Τροχαίας Μεγάρων.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το νέο έτος, όπου εκεί, με την πρόεδρο του ΙΟΑΣ Κα Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας για το Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας που θα γίνει στις 5-7 Απριλίου στα Μέγαρα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Μεγάρων και θα λάβουν μέρος μαθητές σχολείων, αλλά και πολίτες της πόλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Μεγάρων Υπαστυνόμος Κος Φανουργιάκης Κων/νος, ο Υπαρχιφύλακας Γιαννόπουλος Σωτήριος και ο Αστυφύλακας Τασιόπουλος Γεώργιος.

Την Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων ‘’Κούρος’’ εκπροσώπησε ο Σμηναγός Κος Σάββας Κοτρίδης.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Δημ. Κατερινίτσας