O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Δελτίο τύπου: Η παραλία Μεγάρων έτοιμη στη διάθεση των λουομένων




ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αρ. ΔΤ: 0104 / 15-05-2012


Θέμα: Η παραλία Μεγάρων έτοιμη στη διάθεση των λουομένων

Ολοκληρώνεται μετά από συντονισμένη παρέμβαση των Δημοτικών υπηρεσιών στην παραλία παραλία Μεγάρων (Βαρέα) η αποκατάσταση του περιβάλλοντος και η ανάπλασή της με οργανωμένους χώρους κολύμβησης με ελεύθερη πρόσβαση.
Με την έναρξη της θερινής περιόδου η συγκεκριμένη παραλία της πόλης μας θα είναι έτοιμη για χρήση.

Η αποκατάσταση της εγκατελειμμένης αυτής περιοχής και η απόδοσή της στους δημότες αποτέλεσε προσωπική επιδίωξη και μέριμνα του Δημάρχου κ. Ιωάννη Μαρινάκη και εντάχθηκε στα έργα σημαντικής προτεραιότητας.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου εργάσθηκαν συντονισμένα ώστε να επιτευχθεί το σημερινό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίσθηκαν με επιτυχία αφενός τα διοικητικά και αφετέρου τα περιβαλλοντικά ζητήματα ώστε από το καλοκαίρι του 2012 η παραλία να είναι διαθέσιμη, προσφέροντας στους λουόμενους τις κατάλληλες διευκολύνσεις με σεβασμό στο περιβάλλον.

Στο διάστημα των τελευταίων τριών εβδομάδων προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Θανάση Ζάλη εργάσθηκαν και εργάζονται άκοπα για την αποκατάσταση της καθαριότητας και των λοιπών προβλημάτων.