O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Δελτίο τύπου: Εκπαιδευτική ημερίδα ορθής χρήσης αγροτικών μηχανημάτων

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αρ. ΔΤ: 0102 / 14-05-2012


Θέμα: Ημερίδα ορθής χρήσης αγροτικών μηχανημάτων κλπ

Ο Δήμος Μεγαρέων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τους τοπικούς Αγροτικούς Συνεταιρισμούς διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα:
«Αγροτικά Μηχανήματα Λειτουργία – Χρήση – Συντήρηση – Ασφάλεια και Υγεία».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαϊου 2012 στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, από ώρα 19:00 έως 21:00.

Η ημερίδα στοχεύει:
1. Στην επισήμανση και ανάλυση των ατυχημάτων που συμβαίνουν σε κάθε στάδιο χρήσης των Αγροτικών Μηχανημάτων επικεντρώνοντας τόσο στην Ασφάλεια και την Υγεία των Χειριστών-Οδηγών Αγροτικών Μηχανημάτων όσο και σε τρίτους που βρίσκονται σε χώρους στάθμευσης ή εργασίας αυτών, καθώς και στους τρόπους πρόληψης αυτών.
2. Στην αναβάθμιση της γνώσης και των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού που εμπλέκεται με τα Αγροτικά Μηχανήματα.
3. Στην ενημέρωση για τις καινοτομίες, την τυποποίηση και τις υποχρεωτικές εναρμονίσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια των Αγροτικών Μηχανημάτων.
4. Στην ενημέρωση των Υποψηφίων Χειριστών Οδηγών για τα είδη των χορηγούμενων αδειών, την διαδικασία απόκτησης και θεώρησης αυτών.

Εισηγητές θα είναι υπάλληλοι του Τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων της Δ/νσης Αγροτικής & Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής.