O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο Π.Ασπραδάκη


Στις εκλογές της 6ης Μαΐου ο πολίτης μίλησε με την ψήφο του. Έστειλε πολλαπλά μηνύματα στο πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές του.

Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια και για ότι υπέστη επώδυνα μέτρα χωρίς να έχει την κύρια ευθύνη για το ότι φτάσαμε ως χώρα σε πολιτική και οικονομική παρακμή.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας, αποτέλεσμα μιας ειλικρινούς σχέσης και επικοινωνίας όλα τα προηγούμενα χρόνια. Παρά το δυσμενές αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ, με αναδείξατε δεύτερο σε σειρά προτίμησης από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής και Α’ Επιλαχόντα βουλευτή.

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια προσπάθησα μέσα από τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα να μεταφέρω τη φωνή του κόσμου, την αγωνία του για το αύριο και να καταθέσω προτάσεις για θεσμικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα μας.

Από την πλευρά μου θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό των συλλόγων και φορέων των τοπικών κοινωνιών, δίπλα στον κάθε πολίτη να συζητάμε και αναδεικνύουμε θέματα της καθημερινότητας.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά.

Παντελής Ασπραδάκης