O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο Ν.Καντερέ


Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Οι εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου αποτέλεσαν τις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης. Στην επιλογή των πολιτών κυριάρχησε το αίσθημα της οργής, με αποτέλεσμα ένα εντελώς καινούργιο πολιτικό τοπίο στη χώρα. Δυστυχώς βλέπουμε, ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν προσφέρει την αναγκαία δυνατότητα να κυβερνηθεί η πατρίδα μας σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε έναν μεγάλο και έντιμο αγώνα. Τώρα, όπως και πριν από τις εκλογές, οι θέσεις μας παραμένουν ξεκάθαρες. Εθνικός μας στόχος πρέπει είναι η ανάκαμψη και ανάπτυξη του τόπου. Λέμε ξεκάθαρα, ότι η θέση της Ελλάδας είναι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντός του Ευρώ. Με σεβασμό απέναντι στον Έλληνα πολίτη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη χώρα μας, καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Σε αυτή την πρόταση παραμένουμε πιστοί.

Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Ως πρώτος επιλαχών Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής, σας διαβεβαιώνω ότι παραμένω πιστός στις αξίες του κόμματος μου και θα εξακολουθώ να βρίσκομαι δίπλα στους πολίτες της Περιφέρειες Αττικής και στα προβλήματα τους.