O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση Τοπικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. ΜΕΓΑΡΩΝ & Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ
www.syrizamegara.blogspot.com

Η Τοπική Επιτροπή (Τ.Ε.) του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. Μεγάρων και Νέας Περάμου, ανταποκρινόμενη στα σημεία των καιρών που θέτουν την διαφορετική εναλλακτική ενημέρωση στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στη “μνημονιακή μιντιοκρατία” που θέλει τον αποκλεισμό και την φίμωση της φωνής και της σκέψης της ριζοσπαστικής αριστεράς, αλλά και στην απαίτηση των φίλων και των μελών της που ζητούσαν επιτακτικά την παρέμβαση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. στο διαδίκτυο, προχώρησε στη δημιουργία νέου ιστότοπου (blog) όπου μπορεί κανείς να δει άρθρα και παρεμβάσεις από των χώρο των κινημάτων και του αντιμνημονιακού αγώνα, την κοινοβουλευτική δράση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τις θέσεις της Τ.Ε. για ζητήματα που ανακύπτουν στην περιοχή μας.
Σας καλούμε λοιπόν, να επισκεφθείτε το νέο μας ιστότοπο:
www.syrizamegara.blogspot.com και να μοιραστείτε μαζί μας τις απόψεις σας, τους προβληματισμούς σας, τα σχόλια σας, αλλά και την κριτική σας.