O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση Ένωσης Πολιτών


ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ

Όσοι ασχολούνται με τα κοινά πρέπει να κινούνται σαν σε γυάλινο πύργο. Οι πολίτες επιθυμούν και πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα γι’ αυτούς. Ιδιαιτέρως δε όσον αφορά στα οικονομικά τους στοιχεία, που είναι και λίαν ευαίσθητο θέμα αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να είναι όλα στο φως όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για συζύγους, παιδιά και γονείς.
Εάν δε κάποιοι έχουν ξαφνικά αποκτήσει δυσανάλογα πολλά χρήματα θα πρέπει δημόσια να δηλώσουν την προέλευσή τους.
Όσον αφορά εμάς της «ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» όχι μόνο συμφωνούμε με την πρόταση για συγκρότηση «Ειδικής Επιτροπής Διαφάνειας και Ελέγχου», αλλά δίνουμε εξουσιοδότηση , από τώρα, στην συγκεκριμένη επιτροπή, να ελέγξει όλα τα οικονομικά μας στοιχεία, όχι μόνο τα τωρινά αλλά και σε όποια χρονική περίοδο επιθυμεί.
Εξυπακούεται, πως αυτό ισχύει και για μετά την ενάσκηση οποιασδήποτε εξουσίας από εμάς.
Θέλουμε να πιστεύουμε, πως ο Δήμαρχος θα κάνει πράξη και θα συγκροτήσει ΑΜΕΣΑ την ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ, η οποία θα αναλάβει πραγματικό και ουσιαστικό ρόλο και δεν θα μείνει για άλλη μια φορά στα λόγια και στις μεγαλοστομίες.
Η επιτροπή αυτή εκτός των άλλων θα πρέπει κατά την προεκλογική περίοδο να παρακολουθεί από πολύ κοντά τις δαπάνες των δημοτικών συνδυασμών, για να σταματήσει αυτούς, που σκοπεύουν με τα πολλά χρήματα, να εξαγοράσουν συνειδήσεις και ψηφοφόρους με διάφορους έμμεσους ή άμεσους τρόπους.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Σταμούλης Γρηγόρης
Δήμας Ιωάννης
Μιχάλαρος Γεώργιος
Στρατούρης Γεώργιος