O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ...ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ!!!

Ακολουθούν τρεις δημοσιεύσεις πολύ σημαντικών νέων ειδήσεων που αφορούν στον υγρότοπο των Μεγάρων όπως ακριβώς παρουσιάζονται στο γνωστό σε όλους μας www.megara.org.

O έγκυρος, πάντα ενημερωμένος, και γνωστός για την οικολογική του ευαισθησία, φίλος μας Γιάννης Οικονομόπουλος, διαχειριστής του ιστότοπου www.megara.org, κατάφερε να μας προλάβει (τρισάκις!) αναρτώντας τις ειδήσεις αυτές κυριολεκτικά σε χρόνο ρεκόρ!!!

Ειδικά η είδηση της έγκρισης σημαντικού κονδυλίου από την Περιφέρεια Αττικής για την αναδάσωση του λόφου του Περάματος που εφάπτεται στο Βουρκάρι, αναρτήθηκε νωρίτερα ακόμα και από την στιγμή που την μάθαμε εμείς ως οι άμεσα ενδιαφερόμενοι! (και αυτό είναι πράγματι αξιοσημείωτο γιατί συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά της ύπαρξης του Συντονιστικού Φορέα μας!!!)

Σύντομα θα ακολουθήσουν τα σχετικά ρεπορτάζ από το blog μας, τα οποία υποσχόμαστε ότι τουλάχιστον θα περιέχουν περισσότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα! ...μήπως έτσι καταφέρουμε να υπερκεράσουμε τις εντυπώσεις από την "πρωτιά" που χάσαμε από το γειτονικό μας site!!!

Τιμής ένεκεν λοιπόν η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στις νέες αυτές σημαντικές ειδήσεις-αναρτήσεις του www.megara.org.

Απολαύστε τις!