O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017

O υγροβιότοπος Βουρκάρι Μεγάρων αναγνωρίστηκε και προστατεύεται με νόμο από τις 31/3/2017 - νίκη για τον τόπο και τους κατοίκους της Μεγαρίδας!

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Σύγκληση Δημοτικού συμβουλίου ζητά ο κ. Γρ. Σταμούλης

Σταμούλης Γρηγόρης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής «ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Σιθνίδων 72 – Μέγαρα 19100
Τηλ : 6932393981 – fax : 22960 22140
e- mail: stamgrig@yahoo.gr

ΠΡΟΣ: -Δήμαρχο Μεγαρέων
-Πρόεδρο Δ.Σ

ΜΕΓΑΡΑ, 13 Αυγούστου 2012

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία διαρκής υποβάθμιση και απαξίωση του Δήμου Μεγαρέων. Και τούτο διότι αφενός μεν απομακρύνονται δημόσιες υπηρεσίες από την πόλη (εκτός απ' αυτές που έχουν ήδη απομακρυνθεί, φαίνεται πως έτοιμες για απομάκρυνση είναι κι άλλες, ΔΟΥ, ΙΚΑ κλπ), γεγονός που θα συμβάλει στην περαιτέρω επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των πολιτών, αφετέρου δε εγκρίνεται η ανάπτυξη στην περιοχή μας ρυπογόνων δραστηριοτήτων όπως π.χ οι ιχθυοκαλλιέργειες, οι οποίες μολύνουν το περιβάλλον, χωρίς να προσφέρουν έστω και κατ' ελάχιστον στην ανάπτυξη του τόπου με θέσεις εργασίας κλπ.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα παραπάνω καταστρεπτικά για τον τόπο φαινόμενα, τα οποία εκτιμάται πως δεν θα έχουν σταματημό, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ η σύγκληση, το ταχύτερον δυνατόν, του Δημοτικού Συμβουλίου σε ειδική συνεδρίαση στην οποία θα πρέπει να κληθούν όλοι οι φορείς των πόλεων Μεγάρων και Νέας Περάμου (εργατικό κέντρο, σύλλογοι, σωματεία, συνεταιρισμοί κλπ), για να καταδειχθεί η καθολική αγανάκτηση και αντίδραση, καθώς και όλοι οι βουλευτές της περιφέρειάς μας, όλων των κομμάτων, για να πάρουν θέση και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, για την παραμονή των δημοσίων υπηρεσιών στην πόλη και για την απομάκρυνση των ιχθυοτροφείων από την περιοχή.

Κρίνεται η άμεση και δυναμική κινητοποίηση με την συμμετοχή όλων των πολιτικών και μη δυνάμεων επιβεβλημένη, διότι ο τόπος δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση.

Γρηγόρης Σταμούλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ιστοσελίδα: www.enosipoliton.gr